| Author |
Message |
intr.
Newbie
Online Status: Offline
|
 Posted: 20/Iulie/2010 at 11:17 |
Sa vorbim si de dezorganizarea sistemului de sustinere a examenului? Nu stiu daca e cazul sa prezentam toata situatia in "splendoarea" ei, o sa credeti unii ca am picat de 10 ori sau ca am eu ceva cu ei. Nu, asta e realitatea care se poate observa cu ochiul liber si de asta e bine sa imi expun opiniile.
Am inceput sa vorbesc despre asta odata cu posturile legate de subiectivismul examenului pe care le-am intalnit din ce in ce mai des.
Edited by intr. - 20/Iulie/2010 at 11:18
|
IP Logged |
|
exercitii
Instructor
|
 Posted: 20/Iulie/2010 at 20:52 |
Mulțumesc pentru răspuns.
Eu am o părere mai bună despre modul cum este organizat și cum decurge examenul. Desigur că nu este totul satisfăcător. Nici nu poate fi satisfăcător fiindcă subiectivismul pleacă de la aprecierile prea multor candidați care nu sunt pregătiți dar cred că pot conduce mașina și că asta ajunge. Astfel rămân niște visători naivi în fața examinatorului. Atitudinea acestor candidați limitați enervează examinatorii.
|
Ing. Ilie Ciolac
exercitii.ciolac.com: Informatii despre cărțile "Exercițiile conducerii autoturismului" și "Ex. conducerii și mecanica autoturismului "
|
IP Logged |
|
intr.
Newbie
|
 Posted: 20/Iulie/2010 at 21:47 |
Originally posted by exercitii
Mulțumesc pentru răspuns.
Eu am o părere mai bună despre modul cum este organizat și cum decurge examenul. Desigur că nu este totul satisfăcător. Nici nu poate fi satisfăcător fiindcă subiectivismul pleacă de la aprecierile prea multor candidați care nu sunt pregătiți dar cred că pot conduce mașina și că asta ajunge. Astfel rămân niște visători naivi în fața examinatorului. Atitudinea acestor candidați limitați enervează examinatorii. |
Foarte adevarat e ca auto aprecierea candidatilor este la randul ei adesea mult prea deformata fata de realitate.
Totusi, pretentiile si exigentele intemeiate ar trebui sa existe pentru sistem si pentru examinatori intrucat ei au puterea functiei si a deciziei admis/respins in timp ce candidatii au doar lamentarile justificate sau nu de dupa sau, dupa caz, bucuria succesului, chiar si a celui la a 10 a incercare.
Edited by intr. - 20/Iulie/2010 at 21:48
|
IP Logged |
|
intr.
Newbie
|
 Posted: 21/Iulie/2010 at 15:12 |
Traseu dat azi in Iasi cu dl. Frij, de care nu am auzit pana astazi. Inainte, am fost martorul unei fete. Politistul a fost cu candidata si cu mine corect si cinstit fara sa incerce sa incurce sau sa ne supuna la cazne iesite din comun. Totdeauna am sustinut ca exista si astfel de examinatori. Tot respectul pentru profesionisti ca el care indiscutabil pot si isi fac treaba obiectiv, cel putin in cazul meu si a fetei examinate inainte de mine.
Eu, din prima, admis, 0 puncte penalizare, politistul - felicitari pentru mine si strans mana ferm instructorului, instructorul a fost surprins de gestul politistului. Instructorul meu, fara sa derapez deloc, e un profesionist si un om excelent, cu o masina foarte buna, o placere sa mergi la ore. Cine e interesat ma poate contacta pe PM pentru detalii, asa l-am cunoscut si eu de la userul protostudio.
Fata stie sa mearga, a avut probleme cu motorul si cu schimbatorul de viteze pe o masina proasta si rabla absoluta (pe care instructorul meu mi-a zis ca nu as fi putut sa o conduc, el insusi avand dificultati pe ea) si a acumulat foarte multe puncte, inevitabil, respins. Ii tin pumnii si ii urez multa bafta pentru data viitoare si neaparat sa isi schimbe masina atat de ingrozitoare!
Mi-a fost foarte util forumul in obtine permisul si sfaturile voastre a tuturor, a celor cu experienta si a celor care dimpotriva, neavand inca permis (ci doar incercari de a-l obtine), si-au expus experientele pentru cei care aspira la statutul de sofer.
Detalii poate voi posta in zilele ce urmeaza daca exista interes.
Mult succes sincer tututuror aspirantilor la permis!
Pentru cei cu permis, sa ne vedem cu bine in trafic!
Edited by intr. - 21/Iulie/2010 at 15:46
|
IP Logged |
|
Gabi17
Newbie
|
 Posted: 21/Iulie/2010 at 16:42 |
Felicitari!!!!!
|
|
,,Dintre toate zilele, pierduta e aceea in care nu ai ras."
|
IP Logged |
|
victor2007
Instructor
|
 Posted: 21/Iulie/2010 at 17:28 |
|
Felicitari! Asteptam detalii si viitoare experiente din trafic
|
|
|
IP Logged |
|
cristiand88
Newbie
|
 Posted: 21/Iulie/2010 at 19:12 |
Salutare la toata lumea.(primul post)
Vroiam sa va intreb in perioada asta cam dupa cat timp te programeaza la traseu(prima oara cand am fost m-a programat a 2 a zi, am picat sala atunci - in mai)?
Eu vreau sa dau sala si sa mai fac 1-2 sedinte de condus pana la traseu, dar nu vreau sa ma trezesc ca ma prog iar urmatoarea zi.
Pt. Bucuresti.
Edited by cristiand88 - 21/Iulie/2010 at 19:12
|
IP Logged |
|
miruliana
Newbie
|
 Posted: 21/Iulie/2010 at 19:30 |
|
Bravo! :)
|
IP Logged |
|
bCtz123
Newbie
|
 Posted: 21/Iulie/2010 at 19:50 |
Originally posted by cristiand88
Salutare la toata lumea.(primul post)
Vroiam sa va intreb in perioada asta cam dupa cat timp te programeaza la traseu(prima oara cand am fost m-a programat a 2 a zi, am picat sala atunci - in mai)?
Eu vreau sa dau sala si sa mai fac 1-2 sedinte de condus pana la traseu, dar nu vreau sa ma trezesc ca ma prog iar urmatoarea zi.
Pt. Bucuresti. |
Pai daca este multa lume te pune peste 2 zile , pe o prietena a pus-o peste 3 zile (erau f multi programati) , in perioada asta de vacante sunt mai multi , daca totusi prinzi o zi liber exista posibilitatea sa te puna si ziua urmatoare , dar mai rar zic eu in perioada asta.
Eu am fost miercuri si m-a pus joi. Acum 1 sapt s-a intamplat asta.
|
IP Logged |
|
mariacosac
Newbie
|
 Posted: 21/Iulie/2010 at 20:07 |
|
si cum a fost exam?
|
IP Logged |