Zodia mea ma reprezinta...adica sunt pesti...adica sunt foarte emotiva
Eu mi-am dorit foarte mult acel cartonas rozaliu...si am incercat sa gandesc altfel...Am incercat sa fiu mai optimista.M-am dus la examen cu gandul ca-l iau!Nu ca ma duc pur si simplu sa-l dau!In afara de asta m-au sprijinit si instructorul si chiar si lectorul foarte mult!Instructorul meu mi-a fost alaturi clipa de clipa si incerca sa ma stapaneasca!
Oricum ideea e sa incerci sa-ti schimbi mentalitatea...ca presupun ca esti exact ca mine...."Aoleu...daca nu fac aia bine....aoleu...daca pic...aoleu...daca imi pica la sala exact ce stiu mai putin....daca ma pune politaiul sa fac ceva ce am exersat mai putin...daca dau de unul naspa???"...astea erau intrebarile pe care mi le puneam in capusorul meu la fiecare 2 secunde....pana am realizat ca nu e bine ceea ce fac...si am inceput sa ma gandesc la altceva...am inceput sa gandesc pozitiv,si in afara de asta am incercat sa fiu eu(adica...sa fiu mai relaxata pentru ca sa ma pot concentra la ceea ce fac ,pentru ca sa fie bine, pentru ca sa obtin,in cele din urma,mult doritul rozaliu).
PS(la prima parte):instructorul mi-a zis ca daca nu ma pot lupta cu mine insami...sa iau un calmant ceva...dar nu am luat.
Cam asa a fost pe la mine.
In afara de asta poti citi si aici la "Utile" la "Examenul nervilor"...(chiar ajuta)
"Nu vă grăbiti" Yo am fct invers data trecută când am dat examenul dupa 6 ore de conducere (nu am mai condus inainte) si am picat
Acum am 8 ore si sunt stăpan pe situatie chiar dak mai am foarte multe de invătat dar, totate se invată conducând... Să auzim de bine si aveti grijă in trafik k sunt numai nebuni. Yo am patit-o: Eram intr-o intersectie cu masina scoli cu instructoru' langa mine bineinteles si am dat prioritate la cine trebuia, m-am asigurat si din sens opus venea o masina care nu a semnalizat nu nimic si yo am vzt k nu semnalizeaza am zis k asta merge inainte si pot sa trec... dar surpriza cand dau sa trec ciobanu ăla a virat la dreapta si era cat pe ci sa intru in el. avea o masina de teren si era incepator dar totusi nu te avânti asa k bo* fara sa semnalizezi fara sa te asiguri...
Până la urmă o să răsară soarele si pe strada mea...
dar surpriza cand dau sa trec ciobanu ăla a virat la dreapta si era cat pe ci sa intru in el. avea o masina de teren si era incepator dar totusi nu te avânti asa k bo* fara sa semnalizezi fara sa te asiguri...
Un mic reminder si poate sunt off topic: amintiti-va de perioada asta cand sunteti in trafic ca incepator si dupa, inainte de a claxona sau a face o asemenea faza unuia care are scris pe masina "SCOALA"...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum